Nieuw! Bestel nu de Engelse versie van het Canonboek

  Klik op onderstaand logo om naar de bestelpagina te gaan. 

Bestellen Canon Boek

Zoeken

OudefotoOudefotoIn het kader van de Maand van de Geschiedenis en Buitengewoon Noordoostpolder 75 jaar Droog organiseren Canon De Noordoostpolder en  FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder op zaterdag 14 oktober een ruilbeurs annex infomarkt: Curiosa Poldriana.
Naast particulieren die hun collectie spullen rond de polder kunnen laten zien of ruilen nodigen wij de organisaties op het gebied van historie van de polder uit zich hier te presenteren: u dus! Iedere organisatie kan vanaf een eigen statafel contact zoeken met de bezoekers of elkaar om te laten zien wat men met de werkzaamheden en de achterban beoogt. 

Er wordt een bijzondere plaats ingeruimd voor de Buitengewone Stoel waar een ieder zijn of haar herinneringen aan de polder kan ophalen. Verder is aanwezig stadsarchivaris Evelien Vermeeren, die een en ander in historisch perspectief zal kunnen plaatsen.

Curiosa Poldriana duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Voor koffie/thee en een lunch wordt gezorgd.

Meer informatie en/of aanmelden voor deelname kan  via een  mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hopen u te mogen begroeten!

Voor meer informatie raadpleeg dit artikel in de Flevopost.

(bron:flevopost)