Nieuw! Bestel nu de Engelse versie van het Canonboek

  Klik op onderstaand logo om naar de bestelpagina te gaan. 

Bestellen Canon Boek

Zoeken

EMMELOORD - Oktober is de maand van de geschiedenis, dit jaar is het thema Vorst en Volk. In heel Nederland worden in oktober honderden activiteiten georganiseerd: tentoonstellingen, lezingen, rondleidingen, filmvoorstellingen, workshops, theater, kinderactiviteiten en nog veel meer. De Stichting Canon De Noordoostpolder komt tijdens de jaarlijkse "Maand van de Geschiedenis” met een bijzondere uitgave: ‘Vorst en Volk in Noordoostpolder’.

Uniek
Speciaal voor de themamaand ‘Vorst en Volk’ komt de stichting Canon De Noordoostpolder met een gelegenheidsuitgave getiteld, ‘Vorst en Volk in de Noordoostpolder’. Het is de eerste van een serie zogenaamde "verrekijker” producties, kleinere uitgaven waarbinnen naar een bijzondere gebeurtenis of thema gekeken wordt. Binnen deze uitgave zijn dat de bezoeken die leden van het koninklijk huis aan de Nooroostpolder brachten. Aan de hand van foto’s en persoonlijke verhalen wordt het thema in kaart gebracht. Ook wordt tijdens de maand van de geschiedenis de herziene tweede druk van het Canonboek in verkoop gebracht. Dit boek is vanaf 24 oktober bij boekhandel Marsman verkrijgbaar.

Presentatie
De eerste verrekijkeruitgave ‘Vorst en Volk in de Noordoostpolder’’ wordt tijdens een bijeenkomst aan het publiek gepresenteerd. Enkele geportretteerden uit de uitgave vertellen over hun persoonlijke ontmoetingen tijdens een bijeenkomst op 23 oktober om 16.30 uur in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. De inloop is vanaf 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom. Toegang is vrij. Aansluitend is er ook gelegenheid om de speciale uitgave en/of het herziene canonboek te kopen.


Bron: Artikel geplaatst door Cora Cramer op 15-10-13 16:24. (De Noordoostpolder)
http://www.denoordoostpolder.nl/evenementen/48557/presentatie-vorstelijk-bezoek-in-flevomeer-bibliotheek-noordoostpolder/